Betaalmethoden

Vooraf betalen is mogelijk met Ideal, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en bankoverschrijving. Betalen na ontvangst van uw bestelling is mogelijk met Afterpay.

AfterPay voert voor www.whoober.eu het volledige achteraf-betaalproces uit. U krijgt van AfterPay een digitale factuur toegestuurd naar aanleiding van uw geplaatste bestelling. Als u voor de eerste keer met AfterPay betaalt, kunt u een bestelling tot € 1000,00 plaatsen. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van € 1000,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

Voor vragen omtrent de achteraf-betaalmethode kunt u rechtstreeks contact op nemen met AfterPay. Voor meer algemene informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.