Filter op

Toon filters

Sorteren

Kleur

Toon meerminder

Vorm

Stoftype

Leeftijdsgroep

Toon meerminder

Poef Zitzakken

Een ronde poef is een super leuk toevoeging aan uw interieur. Het is een klein meubelstuk die u op ontzettend veel manieren kunt gebruiken. u kunt ze bijvoorbeeld gebruiken om gewoon op te zitten, maar ook als bijzetmeubel bij een fijne stoel zodat u lekker onderuit kunt zakken. Bovendien ziet een poef er ook ontzettend leuk uit! Bekijk snel ons assortiment gekeurde poefs en kijk welke jij het mooist vind!

Een ronde zitzak poef: het leukste bijzetmeubel

U kunt een poef voor heel veel dingen gebruiken. De veelzijdigheid van dit meubelstuk maakt het ook een erg populaire keuze. Ten eerste is een poef natuurlijk erg fijn om op te zitten. Net als onze zitzakken zijn de poefs met eerste klas ESP parels gevuld, u kunt er dus heerlijk in wegzakken. Ook is een ronde poef ideaal om als voetenbank te gebruiken. Zet het naast een fijne stoel en u kunt heerlijk languit liggen. Heeft u een klein bijzettafeltje nodig? Ook dan kunt u de poef prima gebruiken. Super multifunctioneel dus!

Onze poefs zijn niet heel groot (een diameter van 58cm en hoogte van 41cm), daarom kunt u ze makkelijk tevoorschijn halen wanneer nodig, of juist ergens aan de kant zetten. Bovendien wegen onze poefs nog geen 2 kilo! Zo kunt u ze altijd met gemak verplaatsen.

Een gekleurde poef kopen bij LC zitzakken

Wanneer u een poef koopt is het natuurlijk belangrijk dat u er een uitkiest die goed bij uw interieur past. Voor ieder interieur hebben wij wel een geschikte poef. Van neutrale tinten zoal wit, zwart, bruin en grijs tot hippe, felle kleuren zoals limegroen, blauw, roze en nog veel meer! Als u een neutraal kleurschema in uw woonruimte heeft kan een fel gekleurde, moderne poef een super leuke eyecatcher zijn. En een wat neutralere kleur poef kunt u met alles combineren.

Kies de beste bekleding voor uw poef

Naast de kleur van de poef is de rest van de bekleding natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom hebben wij ook verschillende materialen waar u tussen kunt kiezen. Wij hebben ronde poefs van een speciale stof die wij ook voor de zitzakken gebruiken. Deze zogenoemde outdoor stof is kleurecht, waterafstotend én slijtvast en natuurlijk ook geschikt voor binnen . Als u de poef ook buiten wilt gebruiken is dit de perfecte optie. Een poef voor buiten is namelijk ook erg leuk voor een balkon, terras, of gewoon in de tuin. Wilt u liever een fluweel zachte poef, dan is de ronde ribcord poef perfect. De ribcord stof voelt heel zacht aan geeft de poef een bijzondere look. Dus waar u ook naar op zoek bent, als u een leuke, goedkope poef wilt kopen bent u bij LC zitzakken op de juiste plek!

Tip! Kan u niet kiezen, of vindt u meerdere poefs mooi, dan kunt u ook een extra hoes voor uw poef er goedkoop bij kopen.